Autor
Zadernowski, Marek R. Redakcja.
Tytuł
Audyt wewnętrzny systemów GMP, GHP, HACCP : poradnik praktyczny
Wydawnictwo
Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr,
Hasła przedmiotowe
Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
przemysł rolno - spożywczy Polska po 1989 r. zagadnienia
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 79-80. Bibliogr. s. 79-80.
Dobra Praktyka Produkcyjna
przemysł spożywczy food industry
245
%a Audyt wewnętrzny systemów GMP, GHP, HACCP :
%b poradnik praktyczny /
260
%a Gdańsk :
%b Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr,
%c 2004.
300
%a 80 s. :
%b il. ;%b il. ;
%c 30 cm.
504
%a Bibliogr. s. 79-80.%a Bibliogr. s. 79-80.
650
%a Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
650
%a GHP/GMP (standard)
650
%a przemysł rolno - spożywczy
%x Polska%x po 1989 r.%x zagadnienia
692
%x Dobra Praktyka Produkcyjna
692
%x przemysł spożywczy%x food industry
692
%x zarządzanie jakością
700
%a Zadernowski, Marek R.
%e Redakcja.