okładka zastępcza

Audyt wewnętrzny systemów GMP, GHP, HACCP : poradnik praktyczny

Zadernowski, Marek R. Redakcja., ODDK

Rok wydania: 2004.

Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP), Audyt wewnętrzny, GHP/GMP (standard), przemysł rolno - spożywczy Polska po 1989 r. zagadnienia, Poradniki

dostępne:

1 z 1

Autor
Zadernowski, Marek R. Redakcja.
ODDK
Tytuł
Audyt wewnętrzny systemów GMP, GHP, HACCP : poradnik praktyczny
ISBN
83-7187-912-1
Miejsce wydania
Gdańsk :
Wydawnictwo
Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr,
Rok wydania
2004.
Objętość
80 s. :
Rozmiary
30 cm.
UKD
614.3:663/664:637
Hasła przedmiotowe
Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
Audyt wewnętrzny
GHP/GMP (standard)
przemysł rolno - spożywczy Polska po 1989 r. zagadnienia
Poradniki
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 79-80. Bibliogr. s. 79-80.
Słowa kluczowe
audyt
Dobra Praktyka Produkcyjna
GHP
HACCP
przemysł spożywczy food industry
zarządzanie jakością
Polska Poland
poradnik guide
020
%a 8371879121
080
%a 614.3:663/664:637
245
%a Audyt wewnętrzny systemów GMP, GHP, HACCP : %b poradnik praktyczny /
260
%a Gdańsk : %b Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, %c 2004.
300
%a 80 s. : %b il. ;%b il. ; %c 30 cm.
504
%a Bibliogr. s. 79-80.%a Bibliogr. s. 79-80.
650
%a Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
650
%a Audyt wewnętrzny
650
%a GHP/GMP (standard)
650
%a przemysł rolno - spożywczy %x Polska%x po 1989 r.%x zagadnienia
655
%a Poradniki
692
%x audyt
692
%x Dobra Praktyka Produkcyjna
692
%x GHP
692
%x HACCP
692
%x przemysł spożywczy%x food industry
692
%x zarządzanie jakością
692
%x Polska%x Poland
692
%x poradnik%x guide
700
%a Zadernowski, Marek R. %e Redakcja.
710
%a ODDK
920
%a 83-7187-912-1

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 3642z
Sygnatura: 3642z
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane